vicariatul greco-catolic de bucuresti

Arhive: Cardinal Alexandru Todea

SONY DSC

Omagiu-Centenarul nașterii Cardinalului Alexandru Todea

Cu ocazia Târgului International Gaudeamus, carte de învățătură, editia 2012, care a avut loc la  București în  perioada 21-25 noiembrie, editura Galaxia Gutenberg condusă de destoinicul părinte Silviu Hodis, şi-a înscris în programul de lansări cartea  ,,Omagiu-Centenarul nașterii Cardinalului Alexandru Todea.

Volumul omagiază memoria Eminenţei Sale Alexandru Cardinal Todea, la 100 de ani de la naștere şi 10 ani de la trecerea în împărăția cerească a Tatălui Creator. Cartea, fiind un volum de autori care au avut prilejul să-l cunoască şi să-l întâlnească în diferite ipostaze, respectă faimosul principiu al istoricului german Leopold von Ranke (1795-1886), ,,Bloss zu zeigen, wie es eigentlich gewesen” adevărul gol goluț, așa cum a fost, sau mai bine zis relatarea faptelor așa cum s-au petrecut.

Lansarea volumului: „Alexandru Card. Todea. Omagiu la 100 de ani de la naștere” și a seriei „Episcopii Martiri”

Foto:Lansarea volumului: „Alexandru Card. Todea. Omagiu la 100 de ani de la naștere” și a seriei „Episcopii Martiri”

Vicariatul greco-Catolic de București și Editura Galaxia Gutenberg au lansat în cadrul Târgului de carte Gaudeamus sâmbătă 24 noiembrie 2012 volumul: Alexandru Card. Todea. Omagiu la 100 de ani de la naștere și a seria Episcopii Martiri.