vicariatul greco-catolic de bucuresti

Arhive: Parohia greco-catolica Ploiești

Vizită pastorală la Ploieşti

Vizită pastorală la Ploieşti

Duminică, 20 februarie 2011, Preasfinţitul Mihai Frăţilă a făcut o vizită pastorală în Parohia greco-catolică Ploieşti, unde a celebrat Sfânta Liturghie, primit fiind cu bucurie de către membrii acestei parohii.

În omilia din cadrul Sfintei Liturghii, Preasfinţitul Mihai a subliniat importanţa mesajului Sfintei Evanghelii a duminicii a doua din timpul Triodului, Duminica Fiului Risipitor, îndemnând la o angajare curajoasă în urmarea lui Hristos din partea creştinilor şi la o pregătire tot mai profundă a vieţii spirituale spre trăire roditoare a misterului pascal şi a apropiatei sărbători a Învierii Domnului.

Vizita pastorala la Ploiesti

Vizită pastorală la Ploieşti

Duminică 2 martie 2008, Preasfinţitul Mihai, Episcop auxiliar de Alba-Iulia şi Făgăraş cu sediul la Bucureşti, a făcut o vizită pastorală în Parohia Greco-Catolică din Ploieşti, judeţul Prahova.

Cu această ocazie, Ierarhul a celebrat Sfânta Liturghie în biserica romano-catolică ”Cristos Rege”, însoţit fiind la altar de către părintele Liviu Oţoiu – protopop de Bucureşti, părintele Ioan Solomon – gazda parohiei greco-catolice din Ploieşti şi decan romano-catolic de Ploieşti, părintele Emil Moldoveanu din Braşov şi părintele Radu Ivan.