vicariatul greco-catolic de bucuresti
 • A A A
 • Foto: Lansarea cărţii „Isus din Nazaret. De la intrarea în Ierusalim la Înviere”, a Papei Benedict al XVI-lea, la Târgul de carte Gaudeamus

  SONY DSC

  În cadrul Târgului Internaţional Gaudeamus din Bucureşti, vineri, 23 noiembrie 2012, ora 17.30, Vicariatul Greco-catolic de Bucureşti împreună cu  Editura Galaxia Gutenberg, au lansat cartea lui Joseph Ratzinger-Papa Benedict al XVI-lea, “Isus din Nazaret. De la intrarea în Ierusalim la Înviere”.

  În cadrul evenimentului au luat cuvântul Arhiepiscopul Francisco Javier Lozano, Nunţiu Apostolic în România, PS Mihai Frăţilă, Vicar greco-catolic de Bucureşti, PS Cornel Damian, episcop romano-catolic, auxiliar de Bucureşti, Prof. univ. dr. Francisca Băltăceanu de la Universitatea Bucureşti.

  Volumul lansat la Bucureşti este al doilea din trilogia “Isus din Nazaret” scrisă de Joseph Ratzinger-Papa Benedict al XVI-lea. După ce a apărut simultan, în martie 2011 la Vatican, în mai multe limbi volumul apare acum şi în traducere în limba română la Editura Galaxia Gutenberg.

  Print Friendly