vicariatul greco-catolic de bucuresti

Arhive: hram

1526985_235238663316145_21337732_n

Foto: Hramul Bisericii „Sfântul Vasile cel Mare”

În prima zi a anului 2014 comunitatea greco-catolică din Bucureşti a sărbătorit hramul bisericii vicariale „Sfântul Vasile cel Mare” (str. Polona 50).

Hramul bisericii "Adormirea Maicii Domnului" 2013

Hramul bisericii Adormirea Maicii Domnului – 15 august 2013

Icoana de hram a Bisericii Adormirii Maicii Domnului (Acvila)

Hram la București de Adormirea Maicii Domnului

Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din București (Acvila) și-a celebrat astăzi hramul în prezența numeroșilor credincioși greco-catolici veniți, alături de preoții lor, din toate parohiile capitalei. Obiceiul, care se practică în capitală de câțiva ani de a celebra cu toate parohiile cea mai mare sărbătoare mariană a anului liturgic greco-catolic, a devenit o sfântă și luminoasă experiență a fraternității creștine sub mantia protectoare a Sfintei Fecioare.

Au fost prezenți alături de episcop, PS Sa Mihai, și protopopul P. Liviu Oțoiu toți preoții noștri la București, parohul  din Ploiești-Câmpina și părintele Mihai Moisin, vicar pentru Canada al Eparhiei Sf. Gheorghe din Canton din SUA.

Un grup de foști alumni ai Colegiului Pio Romeno au cântat la Sfânta Liturghie care s-a transmis prin camera de luat vederi și în sala „Episcop Aftenie” inaugurată anul trecut de către PF Sa Cardinalul Lucian.

Maica Domnului cu pruncul Isus

Anunț: Hramul Bisericii “Adormirea Maicii Domnului” – Sirenelor 39, București

ADORMIREA MAICII DOMNULUI

HRAMUL

 Bisericii şi Parohiei greco-catolice „Adormirea Maicii Domnului”