vicariatul greco-catolic de bucuresti
 • A A A
 • Comunicat de presă: Lansarea cărţii „Isus din Nazaret. De la intrarea în Ierusalim la Înviere”, a Papei Benedict al XVI-lea, la Târgul de carte Gaudeamus

  Lansarea volumului: Isus din Nazaret

  Vineri, 23 noiembrie 2012, ora 17.30, va avea loc lansarea cărţii lui Joseph Ratzinger-Papa Benedict al XVI-lea, „Isus din Nazaret. De la intrarea în Ierusalim la Înviere”, în cadrul Târgului Internaţional Gaudeamus din Bucureşti.

  Vor lua cuvântul Arhiepiscopul Francisco Javier Lozano, Nunţiu Apostolic în România, PS Mihai Frăţilă, Vicar greco-catolic de Bucureşti, PS Cornel Damian, episcop romano-catolic, auxiliar de Bucureşti, Prof. univ. dr. Francisca Băltăceanu şi  Prof. univ. dr. Monica Broşteanu de la Universitatea Bucureşti.

  „Isus din Nazaret. De la intrarea în Ierusalim la Înviere” este al doilea volum din trilogia „Isus din Nazaret” scrisă de Joseph Ratzinger-Papa Benedict al XVI-lea. Lansat în martie 2011 la Vatican, în mai multe limbi simultan, volumul apare acum şi în traducere în limba română la Editura Galaxia Gutenberg.

  Evenimentul, organizat de Vicariatul Greco-Catolic de Bucureşti şi Editura Galaxia Gutenberg, va avea loc la standul Editurii Galaxia Gutenberg din Pavilionul Romexpo, nr. 215, nivel 4.50.

   

  Pr. Eduard Mihai Coşa

  Secretar general
  al Conferinței Episcopale Române

  Print Friendly