vicariatul greco-catolic de bucuresti
 • A A A
 • Zile de reculegere sufletească la București

  Zile de reculegere sufletească la București

  În a cincea săptămâna a Postului Mare credincioșii din București au avut bucuria de a se întări sufletește prin conferințele propuse de părintele Olivo Bosa S.J. în cele trei zile de Misiuni populare organizate de Vicariatul greco-catolic de București la capela „Sfânta Ana” (Bellu catolic).

  La început s-a parcurs drumul lui Isus către Ierusalim; un drum al împlinirii voinței Tatălui ceresc. În cea de a doua întâlnire atenția a fost îndreptată spre unitatea care există între dumnezeirea și umanitatea lui Isus Hristos, unitate ce se manifestă și în timpul pătimirii, în suferință, în moarte, dar și în înviere, în viață. În ultima întâlnire meditația a avut ca temă misterul unității lui Hristos care se răsfrânge prin moartea și învierea Sa asupra lumii prin Biserică cu Maica Preacurată.

  De-a lungul intervențiilor sale părintele Olivo Bosa S.J. a arătat că slăbiciunea este locul predilect în care harul se manifestă.

  În mijlocul credincioșilor s-a aflat și Preasfinția Sa Mihai înconjurat de părintele protopop Liviu Oțoiu și preoții greco-catolici din capitală.

  Zile de reculegere sufletească la București

  Zile de reculegere sufletească la București

  Print Friendly